Thuis ProductenOpblaasbaar Spronghuis Combo

Het grote Huis Combo van de Grootte Opblaasbare Sprong Waterdicht voor Pretpark

Het grote Huis Combo van de Grootte Opblaasbare Sprong Waterdicht voor Pretpark

  • Large Size Inflatable Bounce House Combo Waterproof For Amusement Park
  • Large Size Inflatable Bounce House Combo Waterproof For Amusement Park
  • Large Size Inflatable Bounce House Combo Waterproof For Amusement Park
  • Large Size Inflatable Bounce House Combo Waterproof For Amusement Park
 • Large Size Inflatable Bounce House Combo Waterproof For Amusement Park

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: CZJK
  Certificering: CE/EN71/UL/SGS
  Modelnummer: BL009

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1
  Verpakking Details: 1. Zakken van gebruiks de naar maat gemaakte 0.55mm pvc voor algemene verpakking. De zakken zijn sto
  Levertijd: 15-25 dagen
  Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union
  Levering vermogen: 95 stuk/maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  formaat: 8.2*7.3*5.8m (27*24*19 voet) of aangepast Verzending: door overzees door de lucht
  Garantie: 1~3 jaren Accessoire: Ventilator, Onderhoudspakket, reparatieuitrusting
  Het omvatten: De Uitrusting van het ventilatoronderhoud Vakmanschap: Dubbele Hechting en van de Vier Hechtingshechting Technologie
  Naam van het product: Moedige Palazzo en de commerciële opblaasbare peuter van Draakchina voor verkoop
  Hoog licht:

  jumpy house with slide

  ,

  bounce house and slide

  Internationaal de Handelsco. van Henancheng Zhi Jin Kai, Ltd.

  Moedige Palazzo en de commerciële opblaasbare peuter van Draakchina voor verkoop

  Stap in PALAZZO en slag met de reuzeridders in de grote speelplaats. Versla de ridders en win omhoog uw manier de Wachtentoren. Wanneer u deze zoektocht verovert bent u moedig genoeg om door het formidabele brugrecht door de wrede Draak over te gaan. Goed als u deze kruistocht volkomen, nu u overwinningen in Koningentoren uitvoert en uw manier aan uw troepen kunt neer glijden.

   

  Moedige Palazzo en de commerciële opblaasbare peuter van Draakchina voor verkoop

   

  Afmetingen 8.2*7.3*5.8m (27*24*19 voet) of aangepast
  Verpakte grootte 2 kubieke meters met ventilator
  gewicht 176 kg
  Gewichtsventilator 19 kg
  Insteltijd 8 min
  Installeer, verbeter persoon 2
  Capaciteit 22 jonge geitjes
  Het omvatten:

  1.blower:

  2.Holding punt:

  3.Repair uitrusting

  4.Transporting zak

   

   

  1. Goedkeuring: Wij keuren en bevestigen uw orde voor de punten, goederen en de producten goed die op de dekkingspagina worden de beschreven van deze bevestiging van orde (Inkooporder). U gaat met de voorwaarden van verkoop akkoord die op de dekkingspagina en de activa worden het uitgevaardigd vooruit hierin hieronder. Geen verschillende extra termijnen zijn aanvaardbaar door Opblaasbaar CZJK, Inc. tenzij schriftelijk akkoord gegaan en ondertekend door Opblaasbaar CZJK, Inc. Deze voorwaarden zijn exclusief en in plaats van alle andere voorwaarden die op de orde van de koper verschijnen of elders en zijn op alle gemaakte citaten en orden toegelaten door Opblaasbaar CZJK van toepassing, Inc. Tenzij specifiek verklaard aan het tegendeel op het gezicht van deze bevestiging van orde. Opblaasbare CZJK, Inc. is niet de oorzaak van typografische of schrijffouten die in om het even welke Opblaasbare citaten, orden of CZJK worden gemaakt, Inc.-publicaties.

  2. Betaling: De betaling zal als volgt worden verricht: De koper moet een 50%-storting op de prijs van elk naar maat gemaakt punt of elk punt niet momenteel in voorraad op het tijdstip van de terugkeer van de Koper van deze Bevestiging van Orde maken. Het saldo is gepast voorafgaand aan de datum van het verschepen van het punt, dat de datum aan Koper door Opblaasbaar CZJK zo spoedig mogelijk zal worden verstrekt, Inc. op de dekkingspagina. Voor orden van materiaal en punten in voorraad, zal de betaling de terugkeer van de Koper van deze Bevestiging van Orde begeleiden. Alle fondsen voor betaling zullen in de dollars van de V.S. in de vorm van de controle van de kassier, postwissel, directe overboeking, of creditcard zijn. De stortingen, maar de niet definitieve betaling, kunnen in de vorm van de controle worden verricht van de Koper, betaalbaar aan Opblaasbare CZJK, Inc.-zullen de Verzendingen niet gemaakt worden tot C.O.D. Opblaasbare CZJK, Inc. kan weigeren om eender welk punt te vervaardigen tenzij de betaling geheel eerst wordt ontvangen wanneer, in de enige Opblaasbare discretie van CZJK, Inc., er twijfel in verband met de capaciteit van de Koper is te betalen.

  3. Verzending: De goederen zullen verscheepte FOB Opblaasbare drager CZJK, Inc. zijn. Al risico van verlies gaat tot Koper over wanneer Opblaasbare CZJK, Inc. de orde, of om het even welk gedeelte daarvan, aan de drager levert. Als de Koper geen aangewezen methode van verzending specificeert, Opblaasbare zal CZJK, Inc. enige discretie in het selecteren van een methode van verzending uitoefenen. Opblaasbare CZJK, Inc. gebruikt de belangrijkste gemeenschappelijke dragers en leveringsdiensten en, voor buitenlandse orden, vrachtvervoerders. Alle kosten en uitgaven met betrekking tot verzending, met inbegrip van verzekering, douaneuitgaven, heffingen, belastingen, enz. zullen de enige verantwoordelijkheid van Koper zijn. Opblaasbare CZJK, zal Inc. over het algemeen vracht verschepen verzamelt, tenzij de Koper om andere regelingen verzoekt en Opblaasbare CZJK, Inc. voor alle het verschepen uitgaven vooruitbetaalt. De verzendingen zullen op kosten van de Koper tenzij anders gespecificeerd, en Opblaasbare CZJK worden verzekerd, Inc. veronderstelt geen verantwoordelijkheid voor het plaatsen van waardevaststelling op verzending tenzij verzocht dit te doen door Koper. De gedeeltelijke verzendingen van om het even welke orde van Koper kunnen door Opblaasbaar CZJK worden gemaakt, Inc. om de zo vroeg mogelijke levering van het bevolen punt te vergemakkelijken; op voorwaarde dat, echter, de gedeeltelijke verzending niet zal gemaakt worden tenzij Opblaasbare CZJK, Inc. geheel voor de volledige orde is betaald.

   

  Moedige Palazzo en de commerciële opblaasbare peuter van Draakchina voor zout

  Contactgegevens
  HENAN CHENG ZHI JIN KAI INTERNATIONAL TRADE CO., LTD

  Contactpersoon: Young Yang

  Tel.: +8618637823593

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten