Thuis

HENAN CHENG ZHI JIN KAI INTERNATIONAL TRADE CO., LTD Kwaliteitscontrole

Klantenoverzichten
Het uitstekende huis van de kwaliteitssprong. De klantenservice was het verbazen en herinnering in reacties op mijn onderzoeken.

—— Jerry Spencer

Alles kwam op tijd aan en ik ontving de grote dienst! Ook kijkt de producten verbazend danken u! Mijn favoriete leverancier!

—— Patricband

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

HENAN CHENG ZHI JIN KAI INTERNATIONAL TRADE CO., LTD

 

1. Materieel Merk:

Het beste materiaal is zeer belangrijk voor de spelen. Alle opblaasbare spelen van Tonle Inflatables worden gemaakt door hoog duurzaamheids fire-retardant 18OZ Geteerd zeildoek, dat 3 lagen heeft aangezien u van beeld No.1, twee kunt zien met een laag bedekte kant met een sterk binnen net. De vlam - de vertrager ontmoet BS7837.

2. Het naaien Technologie:

Driehoeksstructuur, elk van onze de vloerstroken van het vloerengebruik voor addintionalversterking. Tonle Inflatables zal maken stroken bij de bodemverbinding versterken en elke hoek detailleert. Zo wanneer de jonge geitjes op de spelen stuiteren, te hoeven u om zich over de veiligheid helemaal niet ongerust te maken. Aangezien de bodem de jonge geitjes kan dragen geen kwestie hoe zij op de spelen spelen. Heel wat goedkoop product maakt deze technologie niet, die maakt het productleven niet genoeg 1 jaar zal zijn.

3. Veiligheidsklep:

Op de binnenkant van elke inflatie ligt de buis een eenvoudige vinylklep die aan gesloten plof wordt ontworpen als de luchtstroom wordt onderbroken, waarbij het verlies van lucht wordt vertraagd.

4. Veiligheidsnet:

De meeste opblaasbare spelfabrikanten gebruiken rechterkant 5mm stof het opleveren of grotere safty netto van het groottegat. Een kind dat kan hun vingers in die grootte gemakkelijk vangen van het opleveren stuitert, dus kunnen de ernstige verwondingen gebeuren. Stof opleveren is niet sterk genoeg, gemakkelijke misvorming, nat en gebroken wanneer oud gebruik. Slechts wenden wij het unieke opleveren aan geen die slechts 2*2mm het gat, zelfs de vinger van een klein kind kan doordringen, is het net ook waterdicht en vlam - de vertrager, maar toch het opleveren is transparant nog genoeg om voor het gemakkelijke bekijken toe te staan.

5. Sterkere Schotten:

Schotten die door een 1000x1000-deniermateriaal worden beveiligd dat de MAXIMUMsterkte van het interne in de war brengen van elke inflatables verstrekt. Deze materiële verbetering is onovertroffen anders door iedereen in de industrie. Dit materiaal is zeer belangrijk aan de algemene duurzaamheid van de producten die wij hebben verkocht.

6. Keurige Stikkende Draad:

Duurzame 12 lopen nylon draad vast die hogere bestand schuring en piekbewijs is
Wij verdubbelen overal het stikken, met in viervoud het stikken op het punt van de bodemspanning. Het dubbele het stikken binnen en dubbele buiten stikken om inflatables ervoor te zorgen is sterk genoeg.

7. Ritssluiting met Klep:

In tegenstelling tot anderen, verkoopt Tonle inflatables producten die makkelijk te gebruiken zijn. Bijvoorbeeld, gebruikt de deflatieritssluiting een hook&loopklep die de ritssluiting, dus, minder lucht behandelt wordt verloren en de ritssluitingen niet aan schuring of ellende worden blootgesteld.

8. Versterk Conner:

Het hulphandvat is gemakkelijk dat wanneer oud gebruik door grote jong geitje of volwassene wordt gebroken, zoals u ziet, wij versterkt het met dubbele strook, en maakt hulphandvat op de het beklimmen ladder, kunnen de jonge geitjes de gemakkelijkere ladder beklimmen.

9. Vaste D-vormige ringen voor Safty:

Neem een dichte blik bij de bouw van de ringen van „D“ in de producten die wij hebben verkocht. Een kettingssysteem is slechts sterk zo zoals zijn zwakste verbinding. De kettingspunten op opblaasbaar zijn uiterst duurzaam. Het de ring van „D“ het binden Systeem is laboratorium-getest door Professionele Ingenieurs voor gebruik op alle reuzedia's en alle andere types van inflatables.

Contactgegevens
HENAN CHENG ZHI JIN KAI INTERNATIONAL TRADE CO., LTD

Contactpersoon: Mr. Yang

Tel.: +86 18637823593

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)