Thuis

HENAN CHENG ZHI JIN KAI INTERNATIONAL TRADE CO., LTD

Bedrijfsprofiel

Ons bedrijf is een onderzoek en een ontwikkeling, productie, verkoop als één van de moderne onderneming, met sterke technische kracht, gevorderde CAD, Rinoceros geholpen ontwerpsysteem, de introductie van automatisch scherp materiaal op grote schaal, high-precision openluchtfotomachine, het lamineren machine, de machine model, machinaal bewerkend centrum op hoge temperatuur en op hoge temperatuur van het hittegolflassen en professionele en testende faciliteiten. De kwaliteit van de producten is in overeenstemming met of zelfs overschrijdt de norm van de industrie. De aquatische parkproducten worden volledig in binnen- en buitenland voldaan aan de normen. Ons bedrijf heeft meer dan 10 technici. Volgens de behoeften van klanten, ontwerpen wij en plannen computers. Wij hebben een veilige afstand tussen de vorm en de vorm, en de vormen zijn volledig en levendig, en de kleurrijke collocatie is mooi. Wij concentreren ons op klantenbehoeften, aandacht aan klantenservice, nadruk op merkbevordering en onderhoudsmogelijkheden, zijn wij gewillig aan alle klanten, allen omwille van klanten, prima kwaliteit, de prima dienst, innovatie en het klantenwerk samen, gemeenschappelijke ontwikkeling, verheugt zich op uw bezoek.

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Wij contacteerden en begonnen de productie en de verkoop van dit soort producten in 2009. Tot dusver, is het de ervaring van tien jaar geweest. Momenteel, hebben wij handelsbetrekkingen met dozens landen rond de wereld. En het is goed - ontvangen.

HENAN CHENG ZHI JIN KAI INTERNATIONAL TRADE CO., LTD HENAN CHENG ZHI JIN KAI INTERNATIONAL TRADE CO., LTD HENAN CHENG ZHI JIN KAI INTERNATIONAL TRADE CO., LTD HENAN CHENG ZHI JIN KAI INTERNATIONAL TRADE CO., LTD
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Type Business

Fabrikant

Handelsmaatschappij

Merken : CZJK

Aantal werknemers : 10~50

Jaarlijkse omzet : 300000-1600000

Opgericht Jaar : 2017

Export pct : 90% - 100%